Maria Jonas oferirà un concert gratuït en el Monestir de la Valldigna

L'artista alemanya està especialitzada en l’obra de la compositora Hidelgarda von Bingen.

El concert de Jonas serà al monestir de la Valldigna, situat a Simat de la Valldigna
El concert de Jonas serà al monestir de la Valldigna, situat a Simat de la Valldigna / CIMM Valldigna

El Centre de Recerca i Interpretació de la Música Medieval (CIMM) de la Valldigna celebra una nova trobada mensual, organitzada per la Mancomunitat de la Valldigna i la Conselleria de Cultura. Dissabte 29 de febrer l'intèrpret de Colònia (Alemanya), Maria Jonas, impartirà un curs de deu hores en el CIMM que tenen com a objectiu conéixer diferents repertoris per a desenvolupar la memòria auditiva, l'expressió artística i la recuperació d'un gran patrimoni musical en el qual es fonamenten tots els estils musicals posteriors. Aquesta formació està especialment indicada a estudiants d'escoles i centres de música, filologia, art, història, professors de música o músics professionals de qualsevol estil. 

La cantant alemanya Maria Jonas és una de les personalitats més creatives i versàtils de la música medieval i, concretament, està especialitzada en l’obra d’Hildegard von Bingen, la compositora més prolífica de l'edat mitjana, a l'única dona davant la qual van baixar el cap reis i papes al segle XII.

Concert al monestir de la Valldigna

A més del curs, Maria Jonas oferirà un concert al monestir de la Valldigna, situat a Simat de la Valldigna (València) el dissabte 29 de febrer a les 19:30 hores. Per a la cita, estarà acompanyada per Jota Martínez, un dels grans intèrprets de violes de roda i cadells, especialitzat en l’instrumentari musical de l'edat mitjana. El recital tindrà lloc a l'Almàssera del complex, amb entrada lliure fins a completar aforament.

També et pot interessar

stats