Marck Knopfler i Bob Dylan actuaran a València el 26 d'abril i el 6 de maig

Encapçalen "el gran any musical" de la plaça de bous, que acollirà enguany també els concerts de Vanesa Martín, Manu Carrasco i Melendi.

Marck Knopfler i el cantautor nord-americà Bob Dylan actuaran a València
Marck Knopfler i el cantautor nord-americà Bob Dylan actuaran a València / Diputació de València

El músic Marck Knopfler, l'ànima de Dire Straits, i el llegendari cantautor nord-americà, Bob Dylan, encapçalen "el gran any musical" de la plaça de bous de València, segons ha anunciat la Diputació de València, propietària del recinte. El concert de Marck Knopfler serà el 26 d'abril, mentre que Bod Dylan arribarà a la plaça de bous el 7 de maig.

La plaça ha augmentat els seus usos acollint esdeveniments empresarials, cites culturals i esdeveniments esportius. El president de la Diputació, Toni Gaspar, ha dit que és un any "molt especial” per portar a València “dos fenòmens de la música”, que tanquen amb brillantor el treball de tota una legislatura per a “obrir la plaça a tota classe d'esdeveniments socials i culturals”.

L'històric recinte del carrer Xàtiva enguany també acollirà els concerts de Vanesa Martín (29 de juny), Manu Carrasco (6 de setembre) i Melendi (27 de setembre).

També et pot interessar

stats