Marala actuarà dissabte a Central Park de Nova York

El grup que integra la valenciana Sandra Monfort presentarà el disc Jota de morir entre els gratacel de la gran ciutat

Les tres integrants de Marala exposen, per a À Punt, les seues expectatives davant el concert que oferiran dissabte al Central Park de Nova York
Les tres integrants de Marala exposen, per a À Punt, les seues expectatives davant del concert que faran dissabte a Central Park de Nova York / À Punt NTC

El trio Marala, que canta en la nostra llengua i que integren la valenciana Sandra Monfort, la mallorquina Clara Fiol i la catalana Selma Bruna, oferirà un concert a Central Park de Nova York dissabte. Les artistes seran les úniques a cantar amb accent valencià en la Gran Poma en el festival Summerstage, que acullen diferents parcs de la ciutat. Allà Marala presentarà el seu segon treball, Jota de morir.

Per a Marala, el fet que tres xiques canten en aquesta gran ciutat nord-americana “és una passada”, perquè “allò que arriba a Nova York és com una grandiositat, la globalització màxima”. De fet, les tres joves seran les úniques del cartell d’aquest festival, que cantaran en la nostra llengua entre els gratacel de la ciutat.

“És una notícia molta xula, anirem encantades, perquè pensem que podem aportar una música diferent”, reconeixen les artistes a València.

En Jota de morir, disc que les artistes van traure al mercat al setembre, inclouen temes com "A la vora del riu mare", "Canteu a l’albat" o "Nana naneta". Marala busca en aquest treball discogràfic maneres d’integrar la mort, un univers enorme i silenciat, i recuperar-la com una idea pròxima amb un acostament que permeta entendre millor els finals inevitables que comporta la vida.  

També et pot interessar

stats