El Mar de Sons torna a Benicàssim amb David Otero i Dani Fernández

El festival arriba a un gran públic, amb un aforament de 2.500 persones

El Mar de Sons torna a Benicàssim amb David Otero i Dani Fernández

Els cantants David Otero i Dani Fernández donen el tret d’eixida a la segona edició del Festival Mar de Sons, que enguany se celebra al recinte de festivals de Benicàsisim. 

En declaracions a À Punt Notícies, David Otero ha assegurat estar molt feliç i il·lusionat per actuar en un escenari “tan bonic” i de formar part del cartell d’enguany. Durant el concert d’aquest dimecres, l’exintegrant d'El Canto del Loco farà un repàs a totes les cançons que ha compost en els vint anys de carrera. “Serà un concert molt divertit, entranyable i perquè la gent cante”, ha dit. 

En aquesta segona edició, el festival s’ha traslladat a Benicàssim amb l'esperit d'arribar a un gran públic, amb un aforament de 2.500 persones. Tony Aguilar, director artístic del festival, ha explicat que, gràcies al canvi de localitat (en la primera edició es va celebrar al Grau de Castelló), Mar de Sons ha crescut en el doble d’espai, d’instal·lacions i de capacitat. 

Enguany integren la resta del cartell Estopa, que ha esgotat les entrades per al directe del 13 d'agost, Antonio Orozco (15 d’agost), Ana Torroja (7 d’agost), Beret (14 d’agost), el grup infantil Pica Pica (8 d'agost), Marlon (5 d’agost), Taburete (6 d’agost) Omar Montes i Ana Mena (12 d’agost) i altres artistes.

També et pot interessar

stats