Ana Albiol, de maquilladora mediàtica a escriptora d’èxit que fa una crida al benestar emocional

Reuneix una important comunitat de seguidors, presenta a València el seu primer llibre 

L'escriptora valenciana Ana Albiol

“Sort és estar sana, física i mentalment. L’aptitud i l’actitud es treballen.” És el missatge que l’exmaquilladora valenciana Ana Albiol, ara convertida en una escriptora d’èxit, vol transmetre a través de V.I.D.A de un culo inquieto, el llibre amb què assegura haver tancat un cicle. 

Després d’una estada a Bali d’any i mig, es va autopublicar les seues reflexions sobre el benestar emocional, que prompte van tindre una aclaparadora acollida. “Tant l’aptitud com l’actitud es poden millorar, de fet jo fa 33 anys que les treballe”, apuntava. 

La telefonada d’una gran editorial a qui li van arribar reflexions com aquestes no va tardar a arribar i ara ja es prepara una nova edició del llibre amb el qual Ana Albiol fa una crida a la llibertat i a fugir dels convencionalismes socials. 

Aquest dijous el presentarà a València. La publicació és fruit d’un projecte que, com ella mateixa ha reconegut, fa més d'una dècada que el somia. Abans de dedicar-se a l’escriptura, va ser una maquilladora d'èxit, amb milers de seguidors en les xarxes socials. Però ara, Ana Albiol comença una carrera literària on ja hi ha noves fites pensades.

Les xarxes socials són una connexió d’éssers humans

En aquesta trajectòria tan dispar, sempre l’ha acompanyada una gran comunitat de seguidors en les xarxes. “La comunitat és el motor. Les xarxes socials són una connexió d’éssers humans”, apunta. Per això, afirma que usa aquestes plataformes “per a compartir allò que creu que és valuós”, especialment en la seua vida. 

La primera edició de V.I.D.A de un culo inquieto s'ha esgotat. Aquest dijous, després de presentar el llibre a la seua ciutat, l’espera Santiago de Compostel·la, entre altres ciutats.

També et pot interessar

stats