Manuel Vicent: “Si no seguira escrivint, no sé què faria jo en aquest món”

L’escriptor rep aquest divendres el Premi Lletraferit de Cultura Valenciana, en reconeixement a la seua trajectòria

Manuel Vicent rebrà el Premi Lletraferit de Cultura Valenciana / À Punt NTC

Aquest divendres a la nit l'escriptor i columnista de la Vilavella Manuel Vicent, de 85 anys, rebrà el Premi Lletraferit de Cultura Valenciana, en reconeixement a la seua trajectòria.

Vicent, en declaracions a À Punt, ha dit que està molt agraït i orgullós de rebre aquest premi, i que el sent com una conquista.

Jo sempre he tingut molta por a fer el ridícul, eixa és a meua característica, també en l’escriptura Manuel Vicent - Escriptor i columnista

De fet, encara la vida com una conquista perpètua, però encara hi ha batalles que se li resisteixen perquè té molta por de fer el ridícul: també en l’escriptura, reconeix.

Això sí, amb por o sense, després d’haver publicat Ava en la noche fa poc més d’un any, ja està pensant en la pròxima novel·la perquè no sap què faria en aquest món si no seguira escrivint, assegura. 

De la pròxima obra, només ens ha pogut dir que tracta d’un tema molt valencià perquè, al cap i a la fi, sempre torna a beure de les fonts que l’han fermentat ideològicament i estèticament.

L'escriptor Manuel Vicent llegint la seua última obra 'Ava en la noche'
L'escriptor Manuel Vicent llegint la seua última obra 'Ava en la noche' / À Punt NTC

També et pot interessar

stats