El Magnànim lliura els premis València 2019 a "joves amb un futur prometedor"

El Palau de la Batlia ha sigut l'escenari de la presentació dels guanyadors dels premis, que s'entregaran aquesta vesprada.

VÍDEO | El Magnànim lliura els premis València 2019 a \"joves amb un futur prometedor\"

El Palau de la Batlia, a València, ha sigut l'escenari de la presentació dels guanyadors dels premis literaris València 2019 de la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació. En aquesta edició hi ha "una significativa presència de veus joves amb un futur prometedor", ha ressaltat el director de la Institució, Vicent Flor.

La vicepresidenta de la Diputació de València i responsable de la institució, Maria Josep Amigó, ha destacat "la consolidació dels premis a tot Espanya", ja que la meitat dels premiats són d'altres comunitats autònomes, i que "el 60% de les obres publicades són en valencià".

El lliurament dels premis a Jorge Fernández Gonzalo, Jovi Seser, Emili Bayo Juan, Ramon Guillem Alapont, José Ángel García Caballero, Jordi Peidro Torres, Marcos Yáñez, Marta Quintín Maza, Aina Garcia Carbó i Mario Vega Nogal tindrà lloc, aquesta vesprada, a la sala Alfons el Magnànim de la Beneficència i serà presentada per l'humorista Eugeni Alemany.

També et pot interessar

stats