El Magnànim lliura els premis València 2019 a "joves amb un futur prometedor"

El Palau de la Batlia ha sigut l'escenari de la presentació dels guanyadors dels premis, que s'entregaran aquesta vesprada.

El Magnànim lliura els premis València 2019 a "joves amb un futur prometedor"

El Palau de la Batlia, a València, ha sigut l'escenari de la presentació dels guanyadors dels premis literaris València 2019 de la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació. En aquesta edició hi ha "una significativa presència de veus joves amb un futur prometedor", ha ressaltat el director de la Institució, Vicent Flor.

La vicepresidenta de la Diputació de València i responsable de la institució, Maria Josep Amigó, ha destacat "la consolidació dels premis a tot Espanya", ja que la meitat dels premiats són d'altres comunitats autònomes, i que "el 60% de les obres publicades són en valencià".

El lliurament dels premis a Jorge Fernández Gonzalo, Jovi Seser, Emili Bayo Juan, Ramon Guillem Alapont, José Ángel García Caballero, Jordi Peidro Torres, Marcos Yáñez, Marta Quintín Maza, Aina Garcia Carbó i Mario Vega Nogal tindrà lloc, aquesta vesprada, a la sala Alfons el Magnànim de la Beneficència i serà presentada per l'humorista Eugeni Alemany.

També et pot interessar