Madonna es recupera a casa i afirma "estar millor" després de passar per l'UCI

Una infecció bacteriana greu ha obligat l’artista a fer una pausa en els seus compromisos, encara que no es pronuncia sobre les dates dels concerts

La cantant Madonna en una actuació a Londres, en una imatge d'arxiu
La cantant Madonna, en una actuació a Londres, en una imatge d'arxiu / Toby Melville (Reuters)

Madonna s’ha vist obligada a retardar la greix gira, "Celebration", a causa d’una infecció greu, que l’ha mantinguda diversos dies ingressada a l’UCI, segons ha informat el seu representant, Guy Oseary.

La cantant es recupera aquest dijous al seu domicili de Nova York i "està millor". després d'haver estat hospitalitzada a causa d'"una infecció bacteriana greu, que va fer que estiguera ingressada diversos dies a l'UCI. Segons ha informat la CNN, ja l'han donada d'alta i ha eixit de l'hospital en una ambulància privada.

L’artista tenia previst iniciar la gira el 15 de juliol a Vancouver (Canadà), però ara, com relata el representant, "necessita una pausa en tots els compromisos, que inclou el tour". "Compartirem més detalls tan prompte com els tinguem, incloent-hi una nova data per al començament de la gira i les noves dates dels concerts", va anticipar Oseary.

"Celebration" és una de les gires més ambicioses de la cantant novaiorquesa, de 64 anys, amb més de huitanta concerts repartits per l'Amèrica del Nord i Europa. En principi, Madonna tenia previst fer dos concerts a Barcelona el novembre que ve i quatre a Ciutat de Mèxic el gener del 2024, però amb l'ajornament anunciat es desconeix si es mantenen aquestes dates.

En l'espectacle Madonna pretén fer un repàs de la seua trajectòria des del primer àlbum, que amb el títol Madonna va llançar el 1983, fins al més recent, Madame X, del 2019.

Homenatge a Nova York

En el xou retrà homenatge a Nova York, la ciutat on va començar tot, i reivindicarà els drets de les persones trans. De fet, la gira inicial preveia una actuació a Nashville, una ciutat de l’estat nord-americà de Tennessee, que el 3 de març va aprovar una llei que prohibeix els espectacles de drag-queens.

El 17 de gener Madonna va anunciar la gira "Celebration" amb un vídeo on evocava la seua pel·lícula Truth or dare (1991).  

 

També et pot interessar

stats