El MACA d’Alacant bat el rècord, amb 85.000 visites en 2019

La principal referència de la ciutat en art contemporani alberga el llegat de l’artista d’Onil Eusebi Sempere.

Visitants del MACA d’Alacant, en una imatge d’arxiu
Visitants del MACA d’Alacant, en una imatge d’arxiu / @MACAAlicante

El Museu d’Art Contemporani d’Alacant (MACA) ha batut el rècord d’afluència de persones, registrant 84.888 visites aquest 2019, quasi mil més que l’any anterior, segons han informat fonts de l’Ajuntament aquest dimecres.

Les persones que visiten el centre museístic continuen sent, majoritàriament, estrangeres (64,13%), mentre que les procedents de les comarques del sud registren un 23,96% i de la resta d’Espanya l’11,91%.

“Treballem per continuar millorant tant els pressupostos com els mitjans”, ha assegurat el regidor de Cultura, Antonio Manresa, sobre la principal referència en art contemporani de la ciutat, amb el llegat de l’artista d’Onil Eusebi Sempere com a referència obligada. Castells ha assenyalat que hi destaquen les relacions de col·laboració amb altres institucions per a dur a terme exposicions o activitats, “així com l’imprescindible suport del Consorci de Museus per a dissenyar i completar la programació”.

El MACA també ha vist augmentada la xifra de visitants en els canals de comunicació en línia. Mentre que les visites presencials freguen les 85.000, les del web i xarxes socials aconsegueixen les 238.000.

També et pot interessar

stats