‘Si m’ofegue’ i ‘DND’, curts guanyadors de la primera edició de La dona mira. Mira la dona

Prèviament a l’entrega dels premis, s’ha fet una taula rodona i un col·loqui amb dones que treballen al sector audiovisual

VÍDEO | ‘Si m’ofegue’ i ‘DND’, curts guanyadors de la primera edició de La dona mira. Mira la dona

Aquest dissabte s'han donat a conéixer els premis de la primera edició del certamen La dona mira. Mira la dona, de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació. 

Els curtmetratges Si m’ofegue i DND, dirigits i protagonitzats per dones, han sigut guardonats amb el premi en la categoria no professional i el primer premi respectivament. El primer, dirigit per Celia Maldonado, mostra l’experiència real d’un equip de xiquetes nadadores. El Jurat ha valorat l’elecció d’una seqüència extreta de la vida real que fuig dels tòpics i aconsegueix reflectir un missatge positiu vinculat al discurs feminista actual.  Pel que fa al guanyador del primer premi, dirigit per Esther Cuenca, té com a objectiu donar visibilitat a l’ofici de les netejadores. El jurat destaca l’originalitat, la innovació i l’eficàcia en el missatge.

El president de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Enrique Soriano, i la directora general d'À Punt Mèdia, Empar Marco, han participat en aquestes jornades, que pretenen reconéixer i visibilitzar les dones com a subjectes creatius, així com avançar en matèria d’igualtat en el sector audiovisual. 

També et pot interessar

stats