Luce Benicàssim obri la nova temporada de festivals d’estiu després de la pandèmia

Viva Suecia, Rozalén i Raphael són alguns dels artistes que tornen a omplir el recinte que acull els majors festivals de la Comunitat Valenciana

Luce Benicàssim obri la nova temporada de festivals d’estiu després de la pandèmia / À Punt NTC

Asseguts i amb mascareta, però per fi Benicàssim, a la Plana Alta, torna a omplir d'assistents el seu gran recinte de festivals, on abans de la pandèmia se celebraven esdeveniments com el Festival Internacional de Benicàssim (FIB), el Benicàssim Electronic Festival (FEB) i el mític festival de música reggae Rototom Sunsplash.

Aquest any és el torn de la primera edició de Luce Benicàssim, una aposta de la promotora The Music Republic, responsable de les majors celebracions musicals de la Comunitat Valenciana, com l'Arenal Sound, el Festival de les Arts o el Viña Rock, entre altres; una iniciativa per a tornar a poc a poc a la nova normalitat amb un públic reduït. Tot i que s'esperava una afluència d'unes 4.000 persones per concert, l'organització reconeixen que de moment no s'ha completat l'aforament.

El festival garanteix que es compliran totes les mesures de seguretat, ja que els assistents hauran de complir les mesures d'higiene, sense poder llevar-se la mascareta ni alçar-se durant el concert i mantenint la distància de seguretat de metre i mig entre les cadires. A més, l'espai estarà limitat en quatre zones (A, B, C i D) i també hi haurà un espai de bar i un altre habilitat per a consumicions amb taules que garanteix que es respecten els grups bambolla.

Luce Benicàssim, que ha començat aquest dissabte 3 de juliol amb Iván Ferreiro, Viva Suecia i Cariño, continuarà al llarg del mes amb actuacions d'Aitana, Camilo, Pablo Alborán, Izal, Vanesa Martín, Pablo López, Raphael, Mónica Naranjo i Nathy Peluso, i acabarà el 31 de juliol amb un concert de Rozalén, a més d'altres artistes convidats.

També et pot interessar

stats