El Low Festival cancel·la l'edició d'enguany i tornarà el 2021

La pandèmia del coronavirus evita la celebració prevista del 31 de juliol al 2 d'agost.

El Low Festival cancel·la l'edició d'enguany i tornarà el 2021
El Low Festival cancel·la l'edició d'enguany i tornarà el 2021

La crisi del coronavirus s'ha cobrat una altra víctima en l'àmbit dels festivals. Es tracta del Low Festival, que ha anunciat la cancel·lació de l'edició de 2020. Es tracta d'un dels principals esdeveniments musicals de la Comunitat Valenciana, que havia de celebrar-se del 31 de juliol al 2 d'agost a Benidorm i ja tenia com a artistes confirmades bandes com ara Primal Scream, Two Door Cinema Club, Viva Suecia o Sidonie.

En un comunicat publicat en el web i les xarxes socials, l'organització ha assegurat que els és impossible continuar programant el festival i, per això, "el moviment més responsable aquest 2020 és parar-lo". No obstant això, han informat que ja han posat data per a l'edició de 2021, que tindrà lloc del 30 de juliol a l'1 d'agost; i que el pròxim 25 de juny anunciaran les primeres confirmacions.

Respecte a les entrades, el Low recomana conservar la d'enguany, ja que valdrà per a la de l'edició de 2021 sense necessitat de fer cap tràmit. A més, han anunciat que un euro de cada entrada no retornada serà donat a diferents bancs d'aliments. L'organització també recorda que permetran la devolució de les entrades a partir de l'anunci de les primeres confirmacions, el 25 de juny.

Des de l'Ajuntament de Benidorm consideren que és una decisió "lògica" tenint en compte la situació actual. El regidor de Grans Esdeveniments, Jesús Carrobles, ha assegurat que, aquesta, s'estava valorant des de feia temps perquè no es pot fer el festival "ni anímicament ni econòmicament".

El Low no és el primer festival de música que anuncia la cancel·lació. La setmana passada ja ho va fer el Festival Internacional de Benicàssim (FIB), i fa unes setmanes l'organització del Festival de Les Arts de València va informar que s'ajornava al 2 i 3 d'octubre.

També et pot interessar

stats