El Low Festival de Benidorm presenta el cartell per dies

Foals i Bastille tocaran en l'inici el divendres 26 de juliol, New Order dissabte i Vetusta Morla i The Vaccines diumenge.

Europa Press
Europa Press

El Low Festival de Benidorm ha revelat aquest dimarts el cartell per dies per a l'edició de 2019, del 26 al 28 de juliol, amb Foals i Bastille en l'arrancada de divendres, New Order dissabte i Vetusta Morla i The Vaccines per al comiat de diumenge, com a caps de cartell.

En l’onzena edició, el Low té la previsió d'acollir prop de 25.000 persones cada dia. Fins ara, el certamen ha anunciat 44 dels més de 60 artistes que oferiran tres dies i 36 hores de música en directe.

A l'espera de les últimes confirmacions durant les pròximes setmanes, el festival posa a la venda aquest dimecres mil entrades de dia des de 38 euros.

Divendres 26 de juliol

En concret, el divendres 26 pujaran a l'escenari: Foals, Bastille, Ladytron, Fischerspooner, Dorian, Zahara, Mucho, The New Raemon, Airag, Mourn, Texxcoco, Camellos i Los Invaders.

Dissabte 27 de juliol

L’endemà serà el torn de New Order, Cut Copy, Viva Suecia, Second, Chancha Vía Circuito, Branko, Mattiel, White Fang, Full, The Limboos, Vera Green, Monterrosa i The Seafood Special.

Diumenge 28 de juliol

Com a colofó, el diumenge 28 arribarà de la mà de Vetusta Morla, The Vaccines, M*, Fangoria, La Casa Azul, Rex The Dog, Varry Brava, Carolina Durante, Nunatak, Mastodonte, Cariño, La Zowi, Cupido, Adriana Proenza, Yo Diablo i Flash Show Djs.

També et pot interessar

stats