El Low Festival 2022 confirma els seus 30 primers artistes amb Izal i Primal Scream al capdavant

La pròxima edició del certamen de Benidorm tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 de juliol de 2022, després de dos anys sense celebrar-se per la pandèmia

Imatge d'arxiu del Low Festival a Benidorm
Imatge d'arxiu del Low Festival a Benidorm / Low Festival

L'organització del Low Festival de 2022 ha confirmat aquest dijous els trenta primers artistes que formaran part del seu cartell, que estarà encapçalat per Izal, Primal Scream o Metronomy. La pròxima edició del certamen de Benidorm tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 de juliol de 2022, després de dos anys sense celebrar-se per la pandèmia, i reunirà "el millor i més rellevant que ha passat aquests anys en l'escena del pop i rock independent", segons l'organització.

La primera banda confirmada ha sigut Izal, molt lligada al festival des del començament, que acaba de presentar el primer single del seu pròxim disc. En el pla internacional figuren Primal Scream Metronomy, White Lies i Temples.

En la part nacional també han sigut confirmats artistes com Amaia, Sen Seura i altres que ja han estat anteriorment en el festival: Leon Benavente, Sidonie, Carlos Sadness o Carolina Durante.

També estaran grups nacionals ja veterans en l'esdeveniment: Ojete Calor, Belako, Triángulo de Amor Bizarro, El Columpio Asesino, Anni B Sweet, Novedades Carminha, Biznaga i Marcelo Criminal.

Altres habituals del certamen no faltaran a la cita. És el cas de La Habitación Roja, Elyella, La La Love You, Rufus T. Firefly, Toundra, Mueveloreina, Joe Crepúsculo, Colectivo Da Silva, Flash Show i Buffetlibre.

L'organització, no obstant això, ha avançat que encara falta "un bon grapat de noms nacionals i internacionals per revelar" a poc més d'un any de la celebració.

Cartell del Low Festival
Cartell del Low Festival

Abonaments a 70 euros

Els qui van comprar un abonament per a 2020 o 2021 podran utilitzar-lo per a l'any que ve sense fer cap gestió. Si desitgen rebre l'import d'aquests, hui dijous s'ha obert el termini de devolucions, que estarà actiu durant 15 dies. Igualment, des de hui està oberta la venda d'abonaments per a l'edició de 2022 des de 70 euros.

L'organització va comunicar fa dies que enguany tampoc se celebraria el Low Festival, si bé tindrà lloc un altre espectacle denominat Low in the City els dies 30 i 31 de juliol amb tres concerts de música indie-pop cada dia a l'auditori Julio Iglesias.

També et pot interessar

stats