'Los compases del tiempo', una història que destaca el paper de les dones durant la Guerra Civil

L’alacantina Bianca Aparicio ha presentat la novel·la, protagonitzada per tres germanes marcades per un secret familiar

'Los compases del tiempo', una història que destaca el paper de les dones durant la Guerra Civil / À Punt NTC

Aquest dimecres s'ha presentat la novel·la de l'alacantina Bianca Aparicio 'Los compases del tiempo'. Una història que destaca l'important paper de les dones durant la Guerra Civil a l'última ciutat de la resistència republicana. Ho fa de la mà de tres germanes marcades per un secret familiar que veuran les seues vides trencades amb l'inici del conflicte.

L'autora, Bianca, ha recorregut amb un equip d’À Punt Notícies els escenaris de la seua novel·la. La ciutat és un personatge més, amb un paper destacat del barri de la Creu i el port amb l'evacuació del buc Stanbrook, el bombardeig del Mercat o els refugis antiaeris. 

Un secret familiar vinculat a un rellotge desaparegut és el fil conductor d’aquesta novel·la històrica, que mostra com va ser de rellevant el paper de les dones en una ciutat que va quedar buida d'homes pel conflicte.

Misteri, suspens i amor són alguns dels ingredients d’aquest llibre, que posa en relleu la capacitat de lluita i superació en situacions límits que trauen les llums i les ombres de les persones. 

També et pot interessar

stats