Loreena McKennitt obri la gira espanyola de presentació del seu nou disc als Concerts de Vivers de València

L'àlbum 'Lost souls' manté l'essència celta de la cantant amb aproximacions a melodies orientals i mediterrànies.

La cantant Loreena McKennitt actuarà aquest dimecres, 3 de juliol, en els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València 2019
La cantant Loreena McKennitt actuarà aquest dimecres, 3 de juliol, en els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València 2019

La cantant Loreena McKennitt actuarà aquest dimecres, 3 de juliol, en els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València 2019. L'actuació servirà per a obrir la gira espanyola de presentació de l'últim disc de l'artista canadenca, Lost souls. L'espectacle també significarà el retorn de McKennitt a la capital del Túria i als jardins del Real, on ja va tocar en 2008.

En aquesta ocasió, estarà acompanyada per Brian Hugues (guitarres, ud i buzuki celta), Caroline Lavelle (violoncel), Hugh Marsh (violí), Dudley Philips (contrabaix) i Robert Brian (bateria).

Per al seu huité àlbum d'estudi, Loreena McKennit va enllestir composicions en les quals feia dècades que treballava. A més, va adaptar un poema de W. B. Yeats (“The Ballad of the Fox Hunter”), una balada de John Keats (“La Belle Dame Sans Merci”) i va fer un homenatge particular als caiguts en la Primera Guerra Mundial (“Breaking of the Sword”). Malgrat mantindre el seu objectiu de resseguir la història dels celtes (“Ages Past Ages Hence”), les melodies s'endinsen en paratges mediterranis (“Spanish Guitars and Night Plazas”) i orientals (“Sun, Moon and Stars”).

Loreena McKennitt ha rebut discos d'or, platí i multiplatí en 15 països de quatre continents. Amb 17 treballs editats, que comprenen àlbums d'estudi, gravacions en viu i recopilatoris, ha venut més de 14 milions de còpies en tot el món.

Les localitats per a l'actuació de Loreena McKennitt es poden adquirir en la web oficial del festival: www.concertsdevivers.com. El preu de les entrades oscil·la entre els 45 i els 55 euros més despeses de gestió. El recinte obrirà a les 19:30 i l'horari previst per a l'actuació són les 22:00 hores.

També et pot interessar