Loquillo celebra a València 40 anys de trajectòria

Serà el 9 de novembre a la plaça de bous. La venda anticipada d'entrades començarà dimarts, 24 d'abril, en el web de l'artista.

Presentació de la gira "40 años de Rock and Roll. Actitud"
Presentació de la gira "40 años de Rock and Roll. Actitud" / Víctor de los Reyes (EFE)

Loquillo, el rei del rock-and-roll espanyol, torna als escenaris. Quatre dècades han passat des que en 1978 José María Sanz, més conegut com Loquillo, va fer la primera aparició al Cabaret Tabú de Barcelona. Una data que l'artista festejarà amb la gira 40 años de Rock and Roll. Actitud. El 15 de setembre, a Arnedo (La Rioja), tindrà lloc el primer dels onze concerts. Tot seguit anirà fins a Múrcia, Màlaga, Sevilla, Granada, Salamanca, Bilbao, la Corunya i Saragossa. Farà escala a València el nou de novembre i finalitzarà el 14 de desembre a Bracelona.

Les entrades dels concerts es podran adquirir des de demà, 24 d'abril, a partir de les 10 del matí, en una venda prèvia i exclusiva en el web de l'artista. La venda general, el 26 de abril, en Ticketmaster i altres canals i llocs habituals de venda d'entrades. El preu, des de 30 euros més despeses.

Tot un espectacle en què el Loco interpretarà les cançons més destacades de tota la seua trajectòria musical. Hits que va interpretar juntament amb les seues bandes Los Intocables, Los Trogloditas i Nu Niles, així com altres en solitari. Una trajectòria musical que l'ha convertit en tot un referent del rock nacional.

També et pot interessar

stats