Lolita Flores encarna una combativa 'Fedra' en Sagunt a Escena

La representació és una versió de Paco Bezerra, dirigida per Luis Luque sobre l'obra clàssica 'Fedra'.

Lolita Flores encarna una combativa \'Fedra\' en Sagunt a Escena
Lolita Flores encarna una combativa 'Fedra' en Sagunt a Escena

El festival de les arts escèniques Sagunt a Escena ha presentat l'obra Fedra, en què una empoderada Lolita Flores protagonitza una Fedra contemporània i combativa.

La versió de Paco Bezerra, que parla sobre la llibertat i l'amor a través d'una dona que "fuig de la tragèdia i s'atreveix a estimar " està dirigida per Luis Luque, i es representa en el Teatre Romà de la capital el Camp de Morvedre.

Fedra s'enfronta al dilema de decidir com actuar quan la raó i el desig entren en conflicte, ja que l'amor, en molts casos, és sinònim de "sort i felicitat", però en altres és també "turment i condemna".

El personatge es troba "atrapat en les xarxes de la tragèdia", el que l'ha convertit en un personatge "una mica inactiu" i que, "incapaç de triar", es decideix per la pròpia mort com a millor opció.

No obstant això, en la Fedra que es representa a Sagunt, els autors han volgut traure al personatge d'aquesta letargia per a crear a una dona "més combativa i amb menys por, sense culpa, capaç de lluitar pel que vol i que, abans de res, s'atreveix a estimar".

També et pot interessar

stats