Loles León estrena 'Una noche con ella' al teatre Olympia de València, una biografia musical i personal

L'obra, escrita i dirigida per l’alacantí Juan Luis Iborra, és un cabaret musical que recorre la seua vida dedicada als escenaris

Loles León estrena "Una noche con ella" al teatre Olympia / À Punt NTC

L’actriu Loles León estrena a València un cabaret musical, escrit i dirigit per l’alacantí Juan Luis Iborra, que recorre la seua vida dedicada als escenaris. Es tracta d'una biografia musical i personal en què el públic no sabrà quina història és real i quina inventada. Una noche con ella estarà fins al 30 d'octubre al teatre Olympia.

Loles León, coneguda pel seu paper en Mujeres al borde de un ataque de nervios o ¡Átame!, de Pedro Almodóvar, o d'actuar en la popular sèrie Aquí no hay quien viva, manté que ha vingut a aquesta vida a entretindre i que per això va dir que sí al text que li va escriure Juan Luis Iborra durant la pandèmia, un espectacle on la llibertat està molt present.

L’actriu catalana s'entrega al públic i parla d'Almodóvar, del seu fill i de quan corria davant els grisos per fer teatre en la Barcelona dels anys 70. “Era molt perillós, però érem gent jove i lluitàvem per la llibertat… He estat de coordinadora feminista i també lluitava pels drets de la dona i les igualtats”.

El públic valencià entén molt de l'espectacle

L’actriu confessa, a més, que té moltes ganes d’actuar a València perquè ací l'entenem bé. “El públic valencià m’agrada perquè entén molt de l’espectacle, tenen el sentit del jauja, del transvestisme, de fer les falles i de tot. M’encanta i sempre he gaudit molt aquí a València”.

També et pot interessar

stats