Els llibres omplin el centre de Castelló en la 39a edició de la Fira del Llibre

El Gremi de Llibreters ha preparat una agenda amb tallers, presentacions i activitats familiars

Una edició anterior de la fira del llibre de Castelló
Una edició anterior de la Fira del Llibre de Castelló / Fira del Llibre de Castelló

El Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques i diverses editorials s’han donat cita aquest divendres en la 39a edició de la Fira del Llibre de Castelló de la Plana, que continuarà oberta set dies, fins al 14 de maig. Enguany aquesta cita literària torna a canviar d’espai. Si l’edició del 2022 estava al cor del Parc de Ribalta, enguany es trasllada uns metres per a situar-se en una gran esplanada per als vianants en ple nucli urbà, a la plaça dels Horts dels Corders.

A causa de la gran longitud i amplitud de l’espai, la fira tindrà 22 expositors, set més que l'any anterior, on poder obtindre informació del treball de llibreries de la província, associacions literàries i de l’Ajuntament de Castelló, la Diputació de Castelló i la Universitat Jaume I. 

El Gremi de Llibreters ha preparat una agenda amb tallers, presentacions de llibres, 63 signatures d’autors i autores, recitals, conferències i diversos espectacles, com concerts per al públic general i familiar. A més, unes certes activitats es faran dins del Centre Cultural Menador de la Universitat, que està a escassos metres de la Fira del Llibre.

També inclou una agenda d’activitats escolars gratuïtes durant els dies 2, 3, 4 i 5 de maig, en horari de 10:00 hores a 13:00 hores, dirigida als centres de primària. Aquells que hi vulguen participar, tenen l’oportunitat d’apuntar-se mitjançant reserva prèvia a través del web de la fira. Entre altres hi ha una gimcana literària i diversos contacontes.

També et pot interessar

stats