El Llibreries Fest torna a València per segon any consecutiu

La iniciativa reuneix activitats culturals creatives de caràcter gratuït, dirigides a tots els públics en un espai que modifica el seu paper inicial.

El Llibreries Fest torna a València per segon any consecutiu
El Llibreries Fest torna a València per segon any consecutiu

Les llibreries valencianes es converteixen, del 9 al 17 de novembre, en escenaris, espais gastronòmics i sales de concerts i de cinema amb el Llibreries Fest.

El Gremi de Llibrers de València i la Fundació FULL organitzen per segon any consecutiu el festival amb motiu del dia de les llibreries, el 16 de novembre. 

La iniciativa consisteix a exhibir diferents activitats culturals creatives de caràcter gratuït, dirigides des dels mes xicotets fins als més grans, per a acostar-los a un espai que canvia el seu paper per a acollir altres manifestacions culturals.

El president del Gremi de Llibrers, Ignacio Larraz, indica que són activitats molt interessants perquè van més allà dels llibres i cobreixen les diferents manifestacions culturals a través d'exposicions i projeccions. teatre, conferències i fins i tot tallers de cuina saludable. 

En la iniciativa participen les llibreries valencianes Llum de Lluna, Somnis de paper, 35 formiguetes, El cresol, Abacus, Llibreria de l'Eixam, Intertècnica, Detroit Llibres, Tirant lo Blanch, Llibreria Nord, La Rossa, Libros 28, Gaia, La Moixeranga, La Costera, El Puerto, Ambra, Gavina i Ferrer.

També et pot interessar

stats