La llibreria LliG de la Generalitat estrena nou format i incorpora audiollibres i rutes de senderisme

El nou disseny, més àgil, dinàmic i accessible, busca arribar a tots els públics i també fomentar la lectura entre les persones majors o amb dificultats auditives

Façana d'una llibreria LliG
Façana d'una llibreria LliG / À Punt NTC

La Generalitat ha llançat un format web de la seua llibreria LliG amb l'objectiu de fer-la més accessible a la ciutadania. segons ha informat l'administració autonòmica en un comunicat. El nou web s'ha posat en marxa amb motiu del Dia Internacional del Llibre.

La nova web naix amb "un format més àgil, dinàmic i senzill per a acostar les publicacions de la Generalitat al públic de totes les edats i de qualsevol punt de la Comunitat Valenciana".

Audiollibres i mapes de rutes per la natura 

LliG incorpora seccions com  Audiollibres, destinada a fomentar la lectura entre persones majors o amb dificultats auditives. La nova secció Llibres Oberts permet a la ciutadania consultar en línia una selecció de publicacions editades per la Generalitat, publicacions tècniques o divulgatives tant de la cultura valenciana com de la recerca científica, ‘’totes dins de l'àmbit de les matèries que són competència de la Generalitat’’, ha precisat fonts de l'administració.

Mentre que en l'apartat Cartografia es poden trobar mapes editats per l'Institut Cartogràfic Valencià, així com rutes de senderisme per la Comunitat Valenciana.

A LliG podem trobar mapes editats per l'Institut Cartogràfic Valencià
A LliG podem trobar mapes editats per l'Institut Cartogràfic Valencià / À Punt

El nou registre en línia incorporat facilita a les llibreries privades que s'hi vulguen registrar la possibilitat de convertir-se en llibreries col·laboradores amb l'opció d'adquirir a través del mateix web les publicacions de la Generalitat per a difondre-les entre la ciutadania. Totes les novetats es poden consultar en aquest enllaç.

Des de fa menys d'un mes, LliG també disposa d'un canal d'Instagram amb més de 600 seguidors i al qual es pot accedir a través de @gva_llig

També et pot interessar

stats