'Llegir en valencià', la campanya literària que aposta per la salut mental

La iniciativa es traduirà en onze llibres escrits per autors i autores valencians sobre superació i creixement personal

Escriptors i escriptores participants en 'Llegir en valencia' en l'edició del 2022
Escriptors i escriptores participants en 'Llegir en valencia' en l'edició del 2022 / Fundació Bromera

La fundació Bromera per al Foment de la Lectura ha presentat aquest dimecres una nova edició de la campanya "Llegir en valencià per a estimar-nos", una iniciativa amb el suport d'À Punt, que repartirà onze llibres escrits per autors i autores valencians sobre superació i creixement personal amb l'adquisició del diari Levante-EMV i el periòdic Información d'Alacant. L'objectiu d'aquesta campanya, en marxa des de fa dèsset anys, és a animar la població a llegir en la nostra llengua a través d'històries sobre la salut, el benestar emocional i els hàbits saludables. La campanya compta amb la implicació d'institucions públiques i privades vinculades al món del llibre i la cultura. A més del suport d'À Punt, altres 29 entitats emparen el projecte.

Els autors i autores són Raquel Ricart, Maria Jesús Bolta, Pasqual Alapont, Mercè Climent, Vicent Usó, Gemma Pasqual i Escrivà, Esperança Camps, Elvira Cambrils, Vicent Sanz Arnau, Juli Martínez Amorós i Esther Climent Gosp. Així mateix, les cobertes han sigut dissenyades per professionals de la il·lustració del nostre territori: Jotaká, Pablo Caracol, Borja Bonaque, Virginia Lorente, Vane Julián, Cachetejack, Laura Inat, David van der Veen, Benedetta Notarandrea, Adela María Flore i José Luis Arroyo.

Més de 3.500 euros en premis

Durant la campanya també es pot participar en un concurs, en què s'ha de respondre setmanalment preguntes sobre els llibres. Entre les persones que encerten se sortejaran més de 3.500 euros en premis, com vals de compra per a comerços com Consum i Pollos Planes, carrets de Rolser, lots de productes Café Silvestre amb cafetera, entrades dobles per al centre Bioparc i entrades per a partits disputats per equips de la campanya «Juguen elles, guanyem tots» de Teika. Les bases es poden consultar en el web de la campanya.

També et pot interessar

stats