El llegat de Camilo Sesto ja és oficialment de la ciutat d'Alcoi

L'inventari inclou un total de 794 objectes de gran valor artístic i patrimonial que Camilo Sesto volia que estigueren a Alcoi.

Entre les peces donades hi ha el seu piano o les sandàlies que va utilitzar en 'Jesucrist Superstar'
Entre les peces donades hi ha el seu piano o les sandàlies que va utilitzar en 'Jesucrist Superstar' / À Punt NTC

La ciutat d'Alcoi ha rebut el llegat de Camilo Sesto. Després d'una complicada negociació, s'ha signat el document amb l'hereu, el seu fill Camilo Blanes Ornelas. L'inventari complet inclou un total de 794 peces que Camilo Sesto, fill predilecte de la capital de l'Alcoià, volia que quedaren exposades en un museu.

Hi trobem objectes amb gran valor artístic i patrimonial, com ara els discos d'or, les sandàlies que va utilitzar en les representacions de Jesucrist Superstar, el seu piano i moltes més pertinences de caràcter personal de l'artista.

Des de l'Ajuntament d'Alcoi han declarat que el llegat continua obert i es podria, fins i tot, incrementar en un futur. El projecte del museu s'encarregarà a una empresa especialitzada i la construcció hauria d'iniciar-se el 2021. S'espera que aquest espai cultural siga "un lloc de culte a l'altura de l'artista, esperat i desitjat pels seguidors que Camilo Sesto té arreu del món".

També et pot interessar

stats