El llargmetratge ‘La innocència’ aconsegueix set nominacions als premis Gaudí

La pel·lícula, en què participa À Punt, és una de les grans favorites dels guardons de l'Acadèmia del Cinema Català.

Fotograma de 'La innocència'
Fotograma de 'La innocència'

La pel·lícula La innocència, en què participa À Punt Mèdia, ha aconseguit set nominacions als premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català, que es coneixeran el 19 de gener. En concret, el llargmetratge dirigit per Lucía Alemany està nominat a millor pel·lícula, millor direcció, millor guió i millor actriu revelació pel treball de Carme Arrufat i millor actriu secundària pel de Laia Marull. També ha aconseguit nominacions en les categories de millor muntatge i maquillatge i perruqueria. 

La producció de Turanga Films, Un Capricho Producciones i Lagarto Films, rodada en diverses localitats de la Comunitat Valenciana i Catalunya, té deu nominacions als Goya i ja ha sigut reconeguda en el Festival Internacional de Cinema d'Almeria – Fical, en el Festival de Cinema Independent Abycine i també pels Premis de l'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual. 

El llargmetratge, que parla de Lis, una adolescent que somia convertir-se en artista de circ i eixir del seu poble, té el suport de l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA), de l'Institut Català d'Empreses Culturals (ICEC), l'Institut Valencià de Cultura (IVC) i The Screen, la incubadora de projectes de l'ECAM. També compta amb la participació d'RTVE, À Punt Mèdia, Televisió de Catalunya i Movistar.

També et pot interessar