'Light as Feathers', millor pel·lícula de Cinema Jove

La cinta 'House of Hummingbird' rep quatre premis. El curt 'L'heure de l'ours' i la websèrie 'BIP' completen el palmarés.

Fotograma de 'Light as Feathers'
Fotograma de 'Light as Feathers'

Light as Feathers ha rebut el Premi Lluna de València a la millor pel·lícula en la 34 edició del festival Cinema Jove. El llargmetratge holandés és l'òpera prima de la directora Rosanne Pel, qui també ha sigut guardonada amb el premi al millor guió. La pel·lícula, ambientada en un xicotet poble polonés, indaga en els orígens de la violència sexual.  

La pel·lícula de la directora coreana Bora Kim, House of Hummingbird, ha sigut la més guardonada d'aquesta categoria en rebre quatre premis: a la millor direcció, del públic, del jurat jove i a la millor música. La menció especial del jurat ha sigut per a Los miembros de la familia, de Mateo Bendesky. El premi a la millor fotografia i interpretació han recaigut en el treballs realitzats en Thunder Road. El primer premi de curtmetratges ha recaigut en el film francés d'animació L'heure de l'ours d'Agnès Patron. 

El premi Lluna de València a la millor websèrie ha sigut per a la comèdia suïssa ‘BIP’ de Vincent Bossel, producció que també ha guanyat la menció especial del jurat a la direcció. 

En l'Encontre Audiovisual de Joves, el primer premio de la categoria A s'ha lliurat al CEIP El Crist de Meliana de València pel seu treball Un avís misteriós.

El palmarés complet pot consultar-se en el web oficial del festival. 

També et pot interessar

stats