Leiva, Zara Larsson i els discjòqueis Dimitri Vegas i Like Mike, primeres confirmacions de l'Arenal Sound

Per al festival, que se celebrarà a Borriana del 28 de juliol al 2 d'agost, s'han exhaurit els abonaments.

Els germans belgues Dimitri Vegas i Like Mike estan considerats els millors discjòqueis del món
Els germans belgues Dimitri Vegas i Like Mike estan considerats els millors discjòqueis del món / Arenal Sound
27 de novembre 2019 - 16:00

L'Arenal Sound de Borriana ha donat a conéixer els primers artistes per a l'onzena edició, que se celebrarà del 28 de juliol al 2 d'agost de 2020. Els germans belgues Dimitri Vegas i Like Mike, els millors discjòqueis del món segons el rànquing DJ Mag, la cantant sueca Zara Larsson i l'espanyol Leiva són els primers artistes confirmats.

Dimitri Vegas i Like Mike es troben al top dels artistes dels festivals d'electrònica més importants, com el Tomorrowland. Per la seua banda, la cantant sueca Zara Larsson és una estrela del pop electrònic, mentre que el cantautor Leiva, excomponent de Pereza, està de gira ara amb el Tour Nuclear, amb el qual presenta el seu quart àlbum d'estudi, i està penjant el cartell de “no hi ha entrades” a les ciutats per les quals passa.

L'Arenal Sound va tardar poques hores a vendre totes les entrades des que es van obrir les taquilles en línia el passat mes d'octubre. 

The Music Repubic, gestora del festival de Borriana i d'altres esdeveniments com el Viña Rock o el FIB, anirà anunciat noves confirmacions durant la setmana.

També et pot interessar