L'última novel·la gràfica de Fefeto combat els prejuís i les notícies falses a què s'enfronta el col·lectiu LGTBI

Anselmo, traigo un cantar és una obra amb molt d’humor de l'il·lustrador d'Ibi

FEFETO

L'il·lustrador d'Ibi Fefeto acaba de publicar la segona novel·la gràfica que es titula Anselmo, traigo un cantar. Es tracta d'un còmic pop amb molt d'humor per a combatre els prejuís i les notícies falses a què s'enfronta el col·lectiu LGTBI. L’obra, ambientada a Alacant i Ibi, és també un còmic transmèdia amb videoclips i banda sonora original feta per grups de música alacantins.

El protagonista és un personatge esbojarrat que s'enfronta a les pors i els prejuís del col·lectiu LGTBI, però amb molt d'humor, tal com conta l’autor: “He tractat que d’alguna manera, mitjançant l’humor, tinguem un espill i ens replantegem si paga la pena aquest clima d’exaltació en xarxes”.

De fet, Anselmo és com un alter ego del seu autor, que va ser assetjat en xarxes per un mural de temàtica LGTBI als carrers d'Ibi fa uns anys. Però aquest còmic és molt més i inclou elements transmèdia. Així, a través d'un codi QR imprés en cada capítol s'arriba a un videoclip fet per l'autor i amb banda sonora pròpia feta per músics alacantins que hi col·laboren.

Un còmic ple de color i d'iconografia pop, ambientat a Alacant i Ibi, amb símbols de la cultura alacantina que no deixa canya dreta.

També et pot interessar

stats