L'Orquestra de València i la soprano Marina Monzó inauguren la temporada del Palau de la Música de València

La temporada de concerts d’abonament 2020/21 s'estrena amb una simfonia del compositor austríac Gustav Mahler.

La soprano valenciana Marina Monzó cantarà l'últim moviment
La soprano valenciana Marina Monzó cantarà l'últim moviment / Palau de la Música de València

L’Orquestra de València inicia la temporada general de concerts d’abonament 2020/21 del Palau de la Música de València. La formació simfònica valenciana interpretarà a l'auditori de Les Arts la Simfonia núm. 4 del compositor austríac Gustav Mahler. El concert que obri una inusual temporada serà dirigit pel titular de l'orquestra valenciana, Ramón Tebar, i comptarà amb la presència destacada d’una de les sopranos amb més projecció internacional de l'actualitat, la valenciana Marina Monzó, que cantarà aquest últim moviment.

La temporada general d’abonament del Palau de la Música de l'exercici 2020-2021 inclou les visites de grans formacions internacionals i solistes com l’Orquestra del Teatre Mariinski de Sant Petersburg, Valery Gergiev i Alexei Volodin, la WDR Sinfonieorchester de Colònia, Cristian Mäcelaru i Pinchas Zukerman; l’Orquestra Filharmònica de Hong Kong, Jaap van Zweden i Jan Vogler i l’Orquestra Filharmònica Txeca, Semyon Bychkov i Katia i Marielle Labècque.

A més, tornaran els pianistes Grigory Sokolov i Joaquín Achúcarro, qui interpretarà un recital per a commemorar el 125 aniversari de José Iturbi.

També et pot interessar

stats