L'Orquestra de València reprén els assajos col·lectius

Graven “Carmen” de Bizet i “La boda de Luis Alonso” de Gerónimo Giménez i es retransmetrà en línia el 3 de juliol.

L'Orquestra de València assaja a la sala García Navarro del Palau de la Música de València
L'Orquestra de València assaja a la sala García Navarro del Palau de la Música de València / Live Music Valencia

L'Orquestra de València ha représ els assajos col·lectius, després de la incorporació progressiva per seccions i de manera escalonada, que ha efectuat el professorat des del passat mes de maig. Les seccions de corda i percussió estan preparant a la sala García Navarro del Palau de la Música de València el primer dels sis programes dissenyats que enregistraran i que posteriorment difondran. Aquesta activitat s'està desenvolupant observant totes les mesures de seguretat requerides per als músics i per al personal del Palau.

Serà un programa que porta per títol Carmen sense paraules i consta de la suite “Carmen” de George Bizet i “La boda de Luis Alonso” de Gerónimo Giménez. Serà retransmés pel Canal de la Universitat de València el 3 de juliol, dins del cicle Serenates.

D'altra banda, per a juliol s’han afegit dues actuacions més sense públic i per a ser enregistrades, en aquest cas amb el professorat de vent. D’aquesta manera, hi haurà un programa per a vent fusta i un altre per a vent metall i percussió, amb obres de Gounod, Richard Strauss, Copland, Poulenc o Dukas, entre altres.

També et pot interessar

stats