L'orquestra ADDA Simfònica d'Alacant s'ampliarà en 2020 i busca 12 instrumentistes

Hi ha sis places de violí, dues de viola, una de trompa, una de clarinet, una de violoncel i una de contrabaix.

L'orquestra ADDA Simfònica d'Alacant es va formar al desembre de 2018
L'orquestra ADDA Simfònica d'Alacant es va formar al desembre de 2018 / Ajuntament d'Alacant

L'orquestra ADDA Simfònica d'Alacant s'amplia aquest 2020 amb nous músics per a garantir-ne el creixement i la consolidació. Per això ofereix dotze places per a instrumentistes i crearà també una borsa de treball per a cobrir necessitats artístiques.

Les bases de la convocatòria s'han publicat al Butlletí Oficial de la Província i hi ha sis places de violí, dues de viola, una de trompa, una de clarinet, una de violoncel i una de contrabaix. Totes són de tutti encara que se'ls podria oferir la possibilitat de fer funcions de solista o ajuda de solista.

També es crearà una borsa de treball destinada a cobrir les necessitats artístiques de la seua programació que inclourà instruments com flauta, oboé, clarinet/clarinet baix, fagot i contrafagot, trompeta, timbal/percussió, trombó tenor, trombó baix, tuba, arpa, saxòfon alt/tenor/soprano i piano.

El termini de presentació de sol·licituds està ja obert. Acaba el 31 de gener per a les places d'instrumentista i el 2 de febrer per a la borsa de treball.

Actualment, l'orquestra estable de l'Auditori de la Diputació d'Alacant està liderada pel director Josep Vicent i està integrada per 43 professionals de tot el món amb una edat mitjana de 35 anys.

També et pot interessar

stats