L'Om-Imprebís estrena al Teatre Talia l’adaptació de Dario Fo 'Descarados'

Una comèdia en forma de vodevil sobre els escàndols d'un personatge molt reial

L'Om-Imprebís estrena al Teatre Talia l’adaptació de Dario Fo 'Descarados' / À Punt NTC

La companyia L'Om-Imprebís estrena al Teatre Talia Descarados, una adaptació a l'espanyola de l'obra de l'escriptor italià Dario Fo. Una comèdia en forma de vodevil sobre els escàndols d'un personatge molt real, la identitat del qual haurà de descobrir el públic.

L'obra comença amb l'intent de segrest d'algú molt proper a la casa reial, que confonen amb una altra persona. A partir d'aquest moment, tal com explica l’actor Juan Gea, es creen una sèrie de malentesos en clau de comèdia. 

El director Santiago Sánchez ha adaptat l'obra de Dario Fo i l'ha vestida d'actualitat a l'espanyola. "Hi ha trames de tanta actualitat que semblaria que el guió s’haguera escrit fa pocs dies", ha manifestat en declaracions a À Punt.

La mestria, la intel·ligència i la crítica són els ingredients de l'èxit d'aquesta pura comèdia d'embolic. Però no és tan subtil la crítica als grans escàndols, que són cortines de fum rere les quals s'amaguen els problemes reals. "Portem quatre o cinc dies parlant d’espionatge, però que a la gent ben poc li importa. El que li importa és la reforma laboral o l’educació", ha dit Juan Gea. 

Uns problemes que durant gairebé dues hores s'amagaran, però aquesta vegada darrere les rialles.

També et pot interessar

stats