L'obra de Ripollés protagonitzarà una pel·lícula internacional d'animació

'Planet Ripos' té 5,5 milions d'euros de pressupost i també es convertirà en un videojoc

Ripollés, en una imatge d'arxiu
Ripollés, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Juan Ripollés bota al món del cinema i del videojoc. L'obra del pintor i escultor, de 88 anys, serà la protagonista d'una pel·lícula d'animació titulada Planet Ripos, amb un pressupost de 5,5 milions d'euros i que també es convertirà després en un videojoc.

La pel·lícula estarà produïda per Planet Ripos A.I.E. en coproducció oficial amb la Xina, a través de la productora Pequín Ying Tian Pictures Co. LTD, la productora Canadenca H2V Distribution Inc. i la productora catalana Turkana Films, segons han informat fonts del gabinet de l'artista. Ripollés és un artista amb una àmplia trajectòria internacional i ben reconegut a la Xina, on el coneixen com el Picasso contemporani espanyol, segons reconeix al seu web l'artista.

La producció té ja l'ajuda de l'Institut Català dels Empreses Culturals (ICEC), i amb la participació activa de l'escola valenciana audiovisual Primer Frame, no sols en la pel·lícula sinó en un futur desenvolupament de videojoc basat en el film, i tindrà un ampli equip de professionals de la Comunitat Valenciana. La pel·lícula disposa d'un pressupost de 5,5 milions d'euros i tindrà una durada de 92 minuts. Està dirigida per Manuel J. García Pozo, un professional amb més de 25 anys d'experiència en el sector, que ha treballat per als grans estudis com Walt Disney, Warner Bros o Universal Pictures. El projecte serà supervisat artísticament per Ripollés. S'estima que la producció estarà llesta a la fi de 2022 per a la seua distribució internacional.

Planet Ripos tracta d'un variat grup de personatges que viu en Ripoville, una metròpolis futurista en el Planeta dels Ripos. En aquesta xicoteta bambolla, els personatges tindran les seues pròpies passions i els seus papers que jugar, les seues amistats i les seues discussions. Cada dia en alçar-se descobreixen que Ripoville està en un lloc diferent del planeta. Ripoville es mou i canvia com un cub de Rubik. L'aventura i el surrealisme caminen junts en aquesta producció.

També et pot interessar

stats