L’obra ‘Lumbre y cenizas’, guanyadora del Premi Internacional de Poesia Miguel Hernández

L’autora és la professora Yolanda Izard Anaya, que s’endú aquest guardó dotat amb 8.000 euros i la publicació del llibre.

El Premi Internacional de Poesia Miguel Hernández s’ha donat a conéixer aquest dilluns a Oriola
El Premi Internacional de Poesia Miguel Hernández s’ha donat a conéixer aquest dilluns a Oriola / À Punt Mèdia

Lumbre y cenizas, de la professora d’espanyol per a estrangers de Valladolid Yolanda Izard Anaya, és l’obra guanyadora del Premi Internacional de Poesia Miguel Hernández

El guardó, dotat amb 8.000 euros, un element artístic acreditatiu i la possibilitat de publicar l’obra en l’editorial Devenir, s’ha donat a conéixer aquest dilluns a Oriola, ciutat natal del poeta Miguel Hernández

Yolana Izard té sis llibres publicats: dues novel·les premiades (La mirada atenta, Premio Carolina Coronado, Badajoz, 2003; i Paisajes para evitar la noche, Premio Cáceres de Novela Corta, 2003), tres llibres de poesia i una Selección de poemas de la Transición. En 2013 va rebre el Premio de Poesía Andrés Quintanilla Buey.

Segons l’organització, enguany hi han participat 356 poemaris procedents d’Alemanya, l’Argentina, Colòmbia, Costa Rica, Cuba, Xile, els Estats Units, Israel, Mèxic, el Perú, Puerto Rico, Rússia, l’Uruguai, entre d’altres; a més dels arribats de diferents parts de l’Estat.

També et pot interessar

stats