L’obra 'Kabul' porta la realitat de les dones afganeses al monestir de Sant Miquel dels Reis

En l’obra es representa la repressió i el patiment de les dones afganeses a partir de la bellesa de la música i la dansa

Al monestir de Sant Miquel dels Reis es representa 'Kabul' / À Punt NTC

Al monestir de Sant Miquel dels Reis es representa Kabul, un espectacle de teatre, música i dansa que denuncia l'infern que viuen les dones afganeses sota el règim talibà. Dones despullades dels seus drets, de la seua identitat i de la seua vida.

En Kabul es representa la repressió i el patiment de les dones afganeses a partir de la bellesa de la música i la dansa. La mateixa música que els ha estat arrabassada pels talibans.

La directora, Rosángeles Valls, explica que aquesta obra és un dels seus treballs més importants perquè denuncia la situació de les dones afganeses a través de l’art.  

Kabul narra l'horror d'aquestes vides trencades tretes de retalls d'històries reals. El propòsit és deixar d'ignorar les injustícies que ocorren davant dels nostres ulls.

Quatre escenaris coberts de terra roja del desert converteixen el claustre de Sant Miquel dels Reis en un lloc màgic per a representar aquest arriscat espectacle que denuncia que les dones a Kabul han estat esborrades.

També et pot interessar