L'IVC presenta 'Obra pública' i el flamenc de Sara Calero al Teatre Arniches d'Alacant

L’última producció pròpia de la temporada, Obra pública, un text de Vicente Arlandis i Paula Miralles, planteja una reflexió sobre el desplaçament escènic

L’IVC presenta la seua última producció, ‘Obra pública’
L’IVC presenta la seua última producció, ‘Obra pública’ / IVC

L’Institut Valencià de Cultura ha presentat l’última obra de producció pròpia de la temporada 2022-2023, Obra pública, un text de Vicente Arlandis i Paula Miralles que arribarà a l’escenari del Teatre Arniches d'Alacant aquest divendres, 24 de març, a les 20:30 hores. Dissabte, el flamenc de Sara Calero prendrà l’escenari.

Arantxa Pastor, Aris Spentsas, David Mallols, Gloria March, Héctor Arnau, Hipólito Patón, Lucía Jaén i Rosana Sánchez donen vida als personatges d’aquesta obra dirigida per Vicente Arlandis, que planteja una reflexió sobre el desplaçament escènic, sobre les formes amb què entenem i produïm vida en escena i escena en la vida.

El dissabte 25 de març, a les 20:30 hores, Sara Calero ofereix el seu espectacle La finitud, una interessant reflexió escènica sobre la consciència de l’ésser humà i la seua finitud. Però aquesta angoixa que emergeix d’allò que és efímer alberga, no obstant això, el secret de la felicitat.

La bailaora Sara Calero és un dels principals referents actuals en la renovació de la dansa espanyola i el ball flamenc. Premiada en el Certamen Coreogràfic de Madrid i premi revelació en el Festival de Jerez, Sara Calero parteix d’una sòlida formació clàssica i de la seua experiència en companyies tan significatives com el Ballet Nacional d’Espanya, la Companyia Antonio Márquez o la Companyia Ibèrica de Dansa.

També et pot interessar

stats