L'Institut Valencià de Cultura convoca proves per a triar 12 ballarins joves

Els participants representaran dues obres amb la Jove Orquestra de la Generalitat durant la Trobada d'estiu.

El termini de presentació dels aspirants finalitza el 13 de febrer
El termini de presentació dels aspirants finalitza el 13 de febrer / IVC

L'Institut Valencià de Cultura (IVC) ha convocat proves de selecció per a triar 12 ballarins o ballarines joves, que participaran en una activitat formativa i artística amb la Jove Orquestra de la Generalitat durant la Trobada d'estiu de 2019.

L'activitat consistirà en la preparació i representació escenificada de 'La consagració de la primavera', d'Igor Stravinsky, i una obra de nova creació, per a orquestra i ballet, del compositor resident de la jove orquestra, Marc García Vitoria. El projecte compta amb la direcció artística i musical de Pablo Rus Broseta, i la direcció escènica i coreogràfica d'Asun Noales.

Els requisits per a presentar-s'hi són haver nascut o residir en el territori valencià, ser major de 16 anys i menor de 26 en el moment de la prova, i estar cursant o haver finalitzat els estudis professionals o superiors de dansa. Malgrat això, el tribunal podrà admetre determinats aspirants que no tinguen la titulació requerida o l'edat mínima establida, però que acrediten una trajectòria artística d'especial interés.

El termini de presentació dels aspirants finalitza el 13 de febrer. Les audicions seran del 28 de febrer al 2 de març a la Sala La Nau de l'Escorxador d'Elx i constaran d'un primer exercici amb una classe tècnica de dansa contemporània i un segon exercici amb repertori coreogràfic d'Asun Noales.

Les actuacions seran el 28, 29 i 31 de juliol a l'Auditori d'Altea, a l'ADDA d'Alacant, i al Teatre Romà de Sagunt.

També et pot interessar

stats