L'Hemisfèric rep el visitant deu milions des del 1998

L'afortunat és Jesús León Sánchez, veí de València, que visitava la Ciutat de les Arts i les Ciències amb la seua parella

Visitant deu milions de l'Hemisfèric de València

L'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València ha rebut el seu visitant deu milions des que va obrir les portes el mes d'abril de 1998.

El primer edifici que es va inaugurar a la Ciutat de les Arts i les Ciències anticipa amb aquest èxit la celebració del seu 25 aniversari el 2023.

L'afortunat és Jesús León Sánchez, veí del barri de Benicalap de València que s'ha mostrat "molt content i sorprés" quan ha conegut la notícia entrant a l'edifici acompanyat de la seua parella, Rebeca, natural de Muro d'Alcoi.

Jesús ha explicat que, a més, estaven celebrant l'aniversari de la seua parella "així que està sent una experiència molt emocionant", ha afegit.

Els dos havien comprat entrades per a veure la pel·lícula Oceans, en una jornada on també han visitat l'Oceanogràfic.

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Antonio Torres, els ha entregat un parell de passes anuals d'Amics de la Ciència per a visitar el Museu de les Ciències i l'Hemisfèric.

Antonio Torres ha destacat que en els 25 anys d'existència de l'Hemisfèric s'han projectat vora 100 produccions en l'única sala d'Espanya que compta "amb tres sistemes diferents com són l'IMAX, el sistema fulldome i el cinema digital 3D, que el converteixen en un referent nacional".

Torres ha afegit que només des del principi d'any s'han registrat un poc més de 200.000 espectadors en l'Hemisfèric i abans que acabe el mes de juliol "arribarem al milió i mig d'entrades venudes en tota la Ciutat de les Arts i les Ciències, la qual cosa suposa superar amb escreix els registres anteriors a la pandèmia i fins i tot estar molt prop del 2019, un any històric en turisme".

A més, ha explicat que aquestes dades corresponen a la venda d'entrades, a les quals caldria afegir "visitants que acudeixen a aquest complex cultural i d'oci per a assistir a activitats organitzades a l'aire lliure, recórrer les exposicions situades en els espais de lliure accés o participants en esdeveniments i festivals".

A aquestes bones xifres se suma l'èxit de l'obertura de CaixaForum que ha comptat amb gran suport de públic en rebre en el seu primer mes més de 100.000 visitants.

Entre les novetats que presenta aquest estiu l'Hemisfèric, destaca el planetari en directe Les Nocturnes d'estiu i la nova pel·lícula Flying Monsters.

També et pot interessar

stats