L’Hemisfèric amplia a l’agost les sessions de la pel·lícula IMAX ‘Ritmes d’Amèrica’

L’espectador descobrirà la riquesa del patrimoni musical nord-americà de la mà del compositor Aloe Blacc.

Imatge del documental ‘Ritmes d’Amèrica’
Imatge del documental ‘Ritmes d’Amèrica’

El cinema continuarà en la Ciutat de les Arts i les Ciències durant el mes d’agost. L’Hemisfèric ha decidit ampliar les sessions de la nova pel·lícula IMAX Ritmes d’Amèrica amb una projecció nocturna a les 22:00 hores els dimarts, dijous i dissabtes, que se suma a les projeccions diàries de les 13:00 hores i les 18:00 hores. 

Des de la seua estrena, el passat 3 de juliol, més de 3.800 persones han vist el documental IMAX que recorre la història de la música nord-americana, des del jazz a l’hip hop. 

Ritmes d’Amèrica descobreix a l’espectador la riquesa del patrimoni musical nord-americà de la mà del compositor Aloe Blacc, qui recorre les singulars arrels musicals del país seguint les empremtes de Louis Armstrong, a través de llocs i manifestacions culturals nord-americanes. 

Durant el film, Blacc visita ciutats icòniques de la música dels Estats Units on explora la mescla de cultures que van donar lloc a gèneres musicals nord-americans com el jazz, el blues, el country, el rock and roll, l’hip-hop, i molts més.

També et pot interessar

stats