L'Exposició del Ninot de les Falles 2021 ja té escenari: l'antiga base de l'Alinghi

La Ciutat de les Arts i les Ciències està inhabilitada enguany per ser un punt de vacunació contra el coronavirus

Edifici de La Base de la Marina de València
Edifici de La Base de la Marina de València / À Punt NTC

L'Exposició del Ninot estrenarà una nova ubicació per a les Falles de 2021: La Base de la Marina de València. Així ho ha donat a conéixer aquest dimarts el president de de la Junta Central Fallera i regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, durant l'assemblea de presidents i presidentes de falles en què també es va ratificar definitivament el programa fester d'enguany.

Inicialment, Junta Central Fallera estudiava dues possibles ubicacions per a l'exposició: les drassanes del port i el recinte que albergava l'antiga seu de l'Alinghi, l'equip suïs amfitrió de les edicions 32 i 33 de la Copa de l'Amèrica. Finalment la segona opció, actualment reconvertida en La Base de la Marina, acollirà la mostra de ninots per a les primeres falles post-pandèmia. La Ciutat de les Arts i les Ciències, on s'ha instal·lat l'exposició en anys anteriors, ha hagut de descartar-se perquè està habilitada com a punt de vacunació contra el coronavirus.

Els ninots arribaran al recinte entre el 12 i el 13 de juliol, mentre que la inauguració serà el divendres 16, a les 19:00 hores. L'exposició del ninot infantil tancarà el 31 d'agost, quan es donarà a conéixer quin serà l'indultat. Un dia més tard, l'1 de setembre, es clausurarà definitivament la mostra després de revelar el ninot indultat. 

També et pot interessar

stats