L'exposició "José Estruch. Vida i teatre", rep el premi Emporia d'arquitectura efímera

Una obra d'Oteiza va servir d'inspiració pel disseny, pensat amb un xicotet format de panells entrecreuats que permeten la seua instal·lació en els vestíbuls.

La mostra, projectada per Cota Zero, ha sigut reconeguda en la categoria de millor muntatge
La mostra, projectada per Cota Zero, ha sigut reconeguda en la categoria de millor muntatge

L'exposició "José Estruch. Vida i teatre", de l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert, ha rebut el premi nacional Emporia d'arquitectura efímera pel seu dissenyoriginal, després de dos anys d'itinerància per teatres i sales d'Alacant.

La mostra, projectada per Cota Zero, ha sigut reconeguda en la categoria de millor muntatge, un plantejament amb un xicotet format de panells entrecreuats que permeten que puga instal·lar-se amb facilitat en els vestíbuls sense entorpir el trànsit dels espectadors.

Aquesta iniciativa, que ha rebut més de 25.000 visites, està composta per fotografies i textos breus que aprofundeix en la biografia del director teatral alacantí, Premi Nacional de Teatre en 1990, i es va concebre en 2016 per a commemorar el centenari del seu naixement.

Actualment, es pot visitar en el Teatre Auditori de l'Alguenya fins al pròxim dia 28, abans de traslladar-se al Pinós per a coincidir amb la pròxima trobada nacional de Companyies de Teatre Amateur, que tindrà lloc al març.

També et pot interessar

stats