L'exposició sobre Harry Potter arriba a l'abril a València

La Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà la mostra que recrea el món del xiquet mag més famós de la història.

València serà la l'única ciutat que albergarà la mostra "Harry Potter: The Exhibition" a Espanya en 2019

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València acollirà des d'abril l'exposició "Harry Potter: The Exhibition", que recrea la saga creada per J. K. Rowling. La mostra difon els secrets del món màgic del xiquet mag més famós de la història i exposa els icònics escenaris i objectes de les pel·lícules.

València serà la segona ciutat espanyola dins de la gira europea i l'única ciutat que albergarà la mostra a Espanya en 2019. "Harry Potter: The Exhibition" ha recorregut diverses ciutats de tot el món. La seua estrena mundial va ser a Chicago i ha rebut ja cinc milions de visitants en llocs com Boston, Toronto, Seattle, Nova York, Sydney, Singapur, Tòquio o París. En la seua primera visita a Espanya, a Madrid en 2017, la mostra va rebre més de 460.000 visitants en només quatre mesos. 

Una experiència màgica i interactiva

La mostra, segons els seus impulsors, està concebuda com una "experiència màgica i interactiva" que trasllada l'espectador a Hogwarts. Inclou, en un espai de 1.500 metres quadrats, algunes de les localitzacions més populars de les pel·lícules, com la sala comuna i el dormitori de Gryffindor, aules com la de pocions o herbologia, i el bosc prohibit. Aquests escenaris contenen milers d'objectes d'attrezzo, vestits i criatures fantàstiques que van ser utilitzats durant el rodatge de la saga icònica.

S'hi poden contemplar, a més, diversos elements interactius. Així, els visitants podran entrar en l'àrea de Quidditch i llançar una pilota Quaffle; extraure una mandràgora d'un cossiol en la classe d'herbologia; i fins i tot recórrer la cabanya de Hagrid i asseure's en la seua gegantesca butaca.

També et pot interessar

stats