Així és la llibreria que Màxim Huerta ha obert a Bunyol

És la primera llibreria del municipi, que l'exministre de Cultura, escriptor i també presentador d'À Punt ha batejat amb el nom de la seua gossa

La primera llibreria de Bunyol, dirigida per Màxim Huerta / À Punt NTC

L’exministre de Cultura, escriptor i també presentador d'À Punt, Màxim Huerta, ha iniciat un nou projecte laboral: des d’aquest dimarts, serà llibreter. Aquest matí ha obert les portes de la que és la primera llibreria de Bunyol (Foia de Bunyol), el seu poble. L'anunci, que el va fer en les xarxes socials, ha superat els quatre milions de visualitzacions. 

La seua primera jornada d’inauguració l’ha passat obrint caixes de llibres, perquè encara li han arribat uns 300 exemplars que ha de posar a les prestatgeries de la seua nova il·lusió: un espai menut on recomanar lectures.

Per fer-ho realitat, Huerta ha reconvertit un forn de tota la vida en la llibreria actual, i ha mantingut el terra, les rajoles i l'essència de l'anterior negoci. Va decidir emprendre aquesta aventura l'estiu passat, a París, i hui La Librería de Dª Leo ja és una realitat. El nom del negoci és el de la seua gossa, que també l’ha acompanyat tranquil·lament durant l'entrevista.

La primera compra l’ha feta Amparo, veïna del municipi, amb la llibreria encara tancada. Volia l'últim llibre que Huerta ha escrit i el volia dedicat. Precisament pel seu negoci desfilaran molts més autors.

Passats els cinquanta, el nou llibreter reconeix que el cos li demana tranquil·litat, si bé també tindrà nou programa molt prompte en À Punt. De moment, el poden trobar entre llibres, on ha confessat que és on més feliç està. 

També et pot interessar

stats