L'escultor Miquel Navarro tindrà la seua fundació al seu poble, Mislata

À Punt s'endinsa en l'estudi de l'artista la vespra de la presentació oficial de l'entitat, amb presència del ministre de Cultura.

Un equip d'A Punt Notícies ha visitat l'estudi de Miquel Navarro a Mislata

Aquest dijous es presenta en societat la Fundació Miquel Navarro, institució dedicada a l’escultor de Mislata (1945) que acollirà bona part del seu llegat. A l’acte, que tindrà lloc en el Palau de la Generalitat, està prevista la presència del ministre de Cultura, José Manuel Rodríguez Uribes per a donar suport a l’entitat. Les càmeres d’À Punt s’han endinsat la vespra en l’estudi d’un dels referents de l’art contemporani espanyol per a descobrir les obres més emblemàtiques.

La fundació mostra la Ciutat Roja, una exposició construïda el 1995 que ens acosta a l’eix vertebrador de tota la seua trajectòria des que va començar en la dècada dels 70: les ciutats. També destaquen els sons de les “Figures per a la batalla”, un conjunt de peces del 2008 realitzades en alumini.

Amb quasi cinquanta anys de trajectòria, Miquel Navarro veurà ara la fundació que conservarà la seua extensa obra i s’ubicarà a Mislata, el poble que el va veure nàixer. És un projecte que l’artista porta al cap des de fa una dècada, perquè el seu llegat mai s’oblide. Seran 2.500 metres quadrats on també hi haurà espai per a exposicions, conferències, concerts i altres activitats relacionades amb el treball creatiu. El centre obrirà les portes el 2021.

També et pot interessar

stats