L'escriptor Vicent Josep Escartí Soriano, Premi Enric Valor de Novel·la 2018

'El mas de les ànimes' és el títol de l'obra guanyadora d'un dels certàmens literaris més importants en llengua valenciana.

Vicent Josep Escartí Soriano rep el Premi Enric Valor de Novel·la 2018 a l'Auditori de Castalla
Vicent Josep Escartí Soriano rep el Premi Enric Valor de Novel·la 2018 a l'Auditori de Castalla / Diputació d'Alacant.

L'obra El mas de les ànimes, escrita per Vicent Josep Escartí Soriano, ha sigut la guanyadora de l'últim Premi Enric Valor de Novel·la en valencià. L'Auditori de Castalla ha sigut l'escenari per tercer any consecutiu de la gala de lliurament d'aquest certamen literari.

El guardó, convocat per la Diputació d'Alacant, celebra la seua XXIV edició, totalment consolidat com un dels més importants en llengua valenciana. Un total de 22 novel·les, la majoria procedents de València, Barcelona, Girona i Alacant, han optat enguany al premi, dotat amb 20.000 euros.

La novel·la està ambientada en un poble imaginari de l'interior de València. Des de finals del segle XVIII fins als inicis de la Guerra dels Tres Anys, l'obra mostra la fascinant i complexa vida de la seua protagonista, Maria Celidònia Palop, esguitada d'episodis prodigiosos i impensables que defineixen la fortalesa d'una dona.

També et pot interessar

stats