L'escriptor Josep Vicent Miralles presenta 'Estiu', una novel·la negra ambientada a la Marina Alta

L'autor despulla amb humor el luxe de ficció d'aquest sector i la mercantilització dels espais en gran part del Mediterrani

'Estiu', una novel·la negra ambientada a la Marina Alta / À Punt NTC

L'escriptor de Xàbia Josep Vicent Miralles ha presentat Estiu, una novel·la negra ambientada a la Marina Alta sobre l'ambició i les falses aparences del turisme que és sostingut per la precarietat. La història es desenvolupa a la costa de Llocnou, el paradís engolit pel miratge del turisme. Un poble fictici situat en una comarca molt real, la Marina Alta.

"Ho deien en El Padrino: darrere de cada gran fortuna hi ha un crim. Doncs darrere de la gran fortuna de la Marina Alta hi ha una economia legal, però també n'hi ha una d'il·legal", ha dit l'autor d'aquest llibre. Tot aquest món criminal, "tan apassionat i tan potent", en les seues paraules, és el que es conta en les seues pàgines. Miralles despulla amb humor el luxe de ficció d'aquest sector i la mercantilització dels espais en gran part del Mediterrani, on tots perdem fins i tot amb un pòquer d'asos a la màniga. Un retrat perfecte d'una societat on ja no som veïns dels nostres pobles, sinó empleats.

Estiu és una novel·la enèrgica, divertida amb molta acció i a la qual encara li queda molt a dir.

També et pot interessar

stats