L'elecció de la bellesa del foc inicia compte arrere a les Fogueres 2019

Isabel Bartual Fernández serà la representant de la festa.

L\'elecció de la bellesa del foc inicia compte arrere a les Fogueres 2019
L'elecció de la bellesa del foc inicia compte arrere a les Fogueres 2019

Isabel Bartual Fernández, de la foguera del Carrer de Sant Vicent, és la nova bellesa del foc 2019. 

La jove ha sigut escollida pel jurat per a ostentar el càrrec en el 91é aniversari de la festa de les Fogueres, en una cerimònia presidida per l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala. Un any més, la plaça de bous d’Alacant ha sigut l’escenari de l’acte per a l’elecció de la bellesa del foc. 

En els actes, la representant de les festes estarà acompanyada per les dames d’honor: Ana Esquerdo Zaragoza (Avinguda de Loring-Estació), Gema Lledó Pérez (Calderón de la Barca-Plaça d'Espanya), Alba Martínez López (Pla de l'Hospital), Alba Martínez Montero (Passeig de Gómiz), Sonia López Pérez (Carolines Baixes) i Andrea Rodríguez Gomez (Plaça de Santa Maria). 

Enguany, el festival ha tingut com a títol Sons de juny. En la gala han participat 85 comissionats de fogueres, que han interpretat diverses coreografies. El vestuari ha sigut confeccionat per un grup de treball, format per foguerers i foguereres de nombroses comissions, els quals han preparat al voltant de 250 vestuaris.

À Punt ha retransmés en directe la cerimònia de l'elecció. 

Noelia Vinal Rondón, bellesa del foc infantil 

La nit anterior Noelia Vinal Rondón, de la foguera Sant Blai-la Torreta, va ser proclamada bellesa del foc infantil com a representant de tots els xiquets i xiquetes en les Fogueres 2019. 

L’acompanyaran les sis dames d’honor: Henar Muñoz (Benalua), Ariadna Recio (Ángeles-Felipe Bergé), Sofía Esplá (Esplanada), Rocío Jiménez (Benito Pérez Galdós), Marta Lorente (la Condomina) i Carla Guerrero (Baver-els Antigons).

També et pot interessar

stats