L’editorial valenciana Llibres de l'Encobert publica la primera preqüela de 'Joc de trons'

'Canalles', que és el nom del llibre, té 970 pàgines i està format per 21 relats de personatges de la picaresca i antiherois.

El príncipe canalla narra la història dels Targaryen en els inicis de la Dansa amb dracs
El príncipe canalla narra la història dels Targaryen en els inicis de la Dansa amb dracs

L'editorial valenciana Llibres de l'Encobert ha posat a la venda la traducció al castellà de l'antologia Rogues, editada per George R. R. Martin, escriptor i guionista de Joc de trons. L’antologia inclou una preqüela d’aquesta saga anomenada El príncep canalla.

L'editorial, que va adquirir els drets en valencià i castellà de l'obra, ja va publicar en novembre de l'any passat l'antologia en valenciàja va publicar en novembre de l'any passat l'antologia en valencià. D'aquesta manera es prioritzava així la publicació en llengua pròpia per davant del castellà. Ara, quasi un any després, també es publicarà el llibre en castellà.

Canalles, que és el nom del llibre, té 970 pàgines i està format per 21 relats de personatges de la picaresca i antiherois. Els relats estan escrits per autors del gènere de fantasia d’àmbit internacional, com ara Patrick Rothfuss, Neil Gaiman, Joe Abercrombie o George R. R. Martin mateix. 

El llibre recull històries de prostitutes reconvertides en vidents, estafadores de déus, magues que després d'una borratxera tenen problemes, traficants d'instruments musicals o gossos que pretenen estafar esclavistes de zombis. Històries plenes de girs sorprenents i de molta picardia.

Les històries principals són un relat de Rothfuss ambientat en el món de Crònica de l'assassí de reis, una trepidant carrera d’Abercrombie pels carrers de Sipani i l'imaginari de Primera llei, la història de la resurrecció del Marqués de Carabàs en Neverwhere i El príncipe canalla, la preqüela de Joc de trons escrita per George R. R. Martin que més se’n va arrere en el temps.

El príncipe canalla narra la història dels Targaryen en els inicis de la Dansa amb dracs. Incest, intrigues, ambició i moltes pistes sobre la popular saga de Cançó de gel i foc.

També et pot interessar

stats