L'editorial Media Vaca obri un quiosc per a acostar el món dels llibres al públic

Especialitzada en producció infantil, oferirà tallers de creació i edicions especials

L'editorial Media Vaca obri un quiosc per a acostar el món dels llibres al públic / À Punt NTC

Fa més de dues dècades que Begoña Lobo i Vicente Ferre, els responsables de l'editorial valenciana Media Vaca, somiaven crear un espai obert en el qual parlar, contar i compartir les seues publicacions. El seu negoci anava vent en popa, i ja va ser Premi Nacional a la Millor Editorial 2018. Aquest gener, coincidint amb el 25 aniversari de l'editorial, el seu somni ha fet un pas més i s’ha fet realitat el seu somni. Ha nascut Kiosco Media Vaca, un nom que recorda les primeres biblioteques.

"Als anys quaranta la biblioteca era el quiosc, els xiquets llogaven revistes, pagaven uns cèntims i s'emportaven el tebeo a sa casa i l'havien de tornar" recorda Lobo.

Aquest particular quiosc és més que una llibreria; és un espai que, en l'era de la digitalització, ensenya sense perdre l'essència innovadora de l'editorial. "Volem que els xiquets pensen, dibuixen i d'aquesta manera entenguen millor la seua relació amb la literatura" ha explicat Lobo. Especialitzada en producció infantil, aquest nou negoci, a més de ser un lloc de trobada i reflexió, organitza diferents tallers perquè els més menuts descobrisquen com és el procés de creació d'un llibre. 

També tindrà edicions especials que no es troben en qualsevol llibreria, com un llibre il·lustrat sobre els Capritxos de Goya. "És una reedició d'un llibre que es va publicar per primera vegada fa seixanta anys i no existia per al públic des de l'any 1993", ha explicat Ferre. Molt prompte es podrà veure exposat en aquest quiosc.

També et pot interessar

stats