L’Aula de Còmic, un espai sobre el nové art a la Universitat de València

El professor de física i autor del blog ‘La cárcel de papel’, Álvaro Pons Moreno, és el director.

El professor de física i autor del blog ‘La cárcel de papel’, Álvaro Pons Moreno, és el director
El professor de física i autor del blog ‘La cárcel de papel’, Álvaro Pons Moreno, és el director / Universitat de València

El professor de la Universitat de València Álvaro Pons Moreno serà el director de l’Aula de Còmic, la primera de tot Espanya que naix amb el suport d’una càtedra institucional. Aquest espai vol servir per a reflexionar i divulgar el “nové art” i donar a conéixer les possibilitats del còmic com a llenguatge i mitjà de comunicació.

La universitat ha informat que l’aula indagarà en noves opcions creatives per a mostrar “la diversitat i la riquesa que el còmic actual està aportant”, i ha destacat el paper fonamental que té en la cultura i l’art contemporani.

Pons és doctor en Física i ha compaginat la docència i la recerca en el departament d’Òptica i Optometria de la UV amb una dedicació activa durant més de 30 anys a la divulgació d’aquest gènere, una tasca guardonada amb el premi del Saló del Còmic de Barcelona. Així mateix, ha col·laborat amb diversos fanzines i mitjans de comunicació i és autor d’uns dels primers i reconeguts blogs sobre el nové art, La cárcel de papel.

També et pot interessar

stats